Bedankt voor uw belangstelling

Verbeter de liquiditeit van uw onderneming met de Nationale Facturatie Maatschappij (NFM). Wij zijn gespecialiseerd in automatische incasso en debiteurenbeheer. Onze experts bestendigen uw betalingen. Zo kunt u meer energie steken in de kerntaak van uw organisatie en focussen op waar u het allerbeste in bent.

Automatische incasso & debiteurenbeheer
U moet tegenwoordig aan tal van eisen voldoen om een incassocontract bij uw bank te bemachtigen. De aanvraagprocedure vergt bovendien kostbare tijd. Lukt het u als ondernemer niet om een automatisch incasso te initiëren of ziet u op tegen de aanvraagprocedure?

Nationale Facturatie Maatschappij biedt de helpende hand bij het vormgeven en opstarten van automatische incasso. Wij bieden onze financiële diensten aan op consumenten- en bedrijfsniveau. Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen bij het samenstellen van de machtigingen voor automatische incasso’s.

Kennismaken? offerte aanvragen?

Wilt u kennismaken of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan met behulp van het onderstaande contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0229 – 763 404. We staan u graag te woord.

    Tot snel. Wij nemen graag contact met u op.